LIVE Αποτελέσματα Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Live Αποτελέσματα - ΕΠΌΜΕΝΟ / ΣΑΒΒΑΤΟ 13/01/2024

AXIΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0- 1

Φιλική  νίκη του Πιερικού στην Νεοκαισάρεια
΄΄Υποσχέσεις΄΄ αφησε ο  Αχιλλέας.
Ένα πολύ σπουδαιο  φιλικό μάτς παρακολούθησαν το απόγευμα οι φίλοι του ποδοσφαιρου που βρέθηκαν στην Νεοκαισάρεια,με τον Αχιλλέα  και τον Πιερικό να παίζουν καλό ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα΄΄μάτια ΄΄ τον Πιερικό  παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών και σε κάποια σημεία της αναμέτρησης κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.Ο Πιερικός από την δική του πλευρά ηταν ΄΄βελτιωμένος΄΄ σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις  εχοντας και αυτός κάποιες απουσίες.
Το παιχνίδι ειχε κάποια δυνατά μαρκαρίσματα  μεσα στα αθλητικά πλαίσια ,με τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα να διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά από τον τεχνικό πάγκο του Πιερικού αφού υποστηρίζουν πως κατά την διάρκεια του αγώνα αντάλλαξαν κάποια ΄΄γαλλικά΄΄ με τον κ.Φοιρό  και τους συνεργάτες του.
Φάσεις  και το γκόλ
Στο 3΄ Την κεφαλιά του Τρικαλόπουλου  απομάκρυνε ο Λαμπάκης.
Στο 8΄ Σύριαζα αουτ από τα δοκάρια του Σακελλαρίδη το πλασσέ το υ Κέρι.
Στο 31΄νέα επέμβαση του Λαμπάκη σε σούτ του Τρικαλόπουλου
Στο  40΄  στο οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα σταμάτησε το σούτ του Μανίκα
Στο  48΄Ο Παυλίδης σούταρε όμως  ο Παπανικολάου απομάκρυνε σωστά τοποθετημένος.
Στο 51΄Την απόκρουση του αγώνα εκανε ο Σακελλαρίδης που νίκησε σε τετ-α- τετ  τον Μανίκα.
Στο  77΄Διπλό δοκάρι για τους γηπεδούχους όταν η κεφαλιά του Μπαγγέα κτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι στην συνέχεια στο σωμα του Παπανικολάου και μετά στο οριζόντιο,με τους αμυντικούς  του Πιερικού να απομακρύνουν.
Στο 79΄Ο Τσιρλίδης με διαγώνιαο σούτ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Διατήτευσαν την συνάντηση οι  κ.κ. Ι.Νταμπώσης,θεοδώρου,Βρούζος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ(Απ.Στύλος)
Σακελλαρίδης(81΄Τζήμας),Καπασακαλίδης(52΄Γελαδάρης),Πανανός(46΄΄ Δερμίσης),Τασίδης(81΄Μπαμίχας),Τζιάμας(46΄Μπαγγέας),Τσαγκαράκης(46΄΄ Τσιαμπέρας),Παμλίδης(57΄Ευαγγελόπουλος),Τρικαλόπουλος(78΄Λαγιώτης),Κλιάνης(46΄Στάυρε),Παυλίδης,Νάκας(81΄Τσινιστίδης)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ(Γ.Φοιρός)
Λαμπάκης(46΄Παπανικολάου),Νίκου,Βραχνός,Ιασωνίδης,Ν.Ιορδανίδης,Σερέτης(70΄Δαλαμήτρας),Κέρι(83΄Βάσος),Γ.Ιορδανίδης,Μανίκας(70΄Τσιρλίδης),Μιχαηλίδης(46΄Στεφανίδης),Ελευθεριάδης(70΄Α.Καρτσαμπάς).