LIVE Αποτελέσματα Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Live Αποτελέσματα - ΕΠΌΜΕΝΟ /

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ: Η εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θεοδοσιάδη

 


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Θεοδοσιάδηςεξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του

για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του ΓΑΣ στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο του Σβορώνου που αγκάλιασε τη φετινή προσπάθεια της ομάδας και τέλος αναφέρθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Καστοριά εκτός έδρας στο οποίο ο ΓΑΣ θα διεκδικήσει τη νίκηπροκειμένου να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης:

Καλησπέρα. Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί με τη νίκη που κάνανε στο παιχνίδι με τον ΔωτιέαΑγιάς η ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά το στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς και παρέμεινε στην κατηγορία στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι αναλύοντας τον αντίπαλο και ξέροντας ότι αυτή η ομάδα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, είχαμε πολύ λίγα στοιχεία στη διάθεσή μας για το τι θα συναντήσουμε. Και έτσι επισήμανα στα παιδιά ότι αυτά τα παιχνίδια πέρα από τον τακτικό προσανατολισμό χρειάζονται ένα και μόνο πράγμα: Σοβαρότητα.

Μπράβο στα παιδιά γιατί έτσι το αντιμετώπισαν το παιχνίδι, ήταν πάρα πολύ σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίξανε πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, πετύχανε 5 γκολ, δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες και γενικά ευχαρίστησαν τους φίλαθλους που ήρθαν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για να δουν την ομάδα.  Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξη για όλη τη χρονιά και νομίζω πως κάναμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ανταμείψαμε αυτή τη στήριξη προς το πρόσωπό τους.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου πραγματικά εγώ υποκλίνομαι σε αυτά τα παιδιά, είναι παιδιά με χαρακτήρα, με ήθος, παιδιά που με θάρρος και θράσος εφαρμόζουν το πλάνο είτε αυτό λέγεται προπόνηση είτε αυτό λέγεται παιχνίδι. Έχει μείνει μία ακόμη αγωνιστική, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι και με την κατάλληλη σοβαρότητα που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Όπως είδατε και στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και στα 3-4 προηγούμενα, ήδη δίνουμε ευκαιρίες και σε κάποια άλλα παιδιά που δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής, αν και στη δικιά μας την ομάδα ο τελευταίος παίκτης σε συμμετοχές στη Γ’ Εθνική αυτή τη στιγμή είναι στις 10, άρα καταλαβαίνετε ότι όλα τα παιδιά αυτά που είναι 17-18 χρονών έχουν πάρει σημαντικά εφόδια για τη μελλοντική εξέλιξή τους και την ίδια ευκαιρία θα δώσουμε στα παιδιά και στο παιχνίδι της Κυριακής μέσα στην Καστοριά. Ευελπιστώ να έχουμε μία καλή εικόνα όπως έχουμε μέχρι τώρα και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις οι οποίες κέρδισαν το σεβασμό των αντιπάλων και το χειροκρότημα των αντίπαλων φιλάθλων”.

 

Σε ερώτηση για το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον ΔωτιέαΑγιάς:

“Κοιτάξτε, θα σας πω ψέματα αν πω πως αυτά τα παιδιά είναι έτοιμα για να παίξουν σε ένα τέτοιο δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά είναι παιδιά τα οποία προσπαθούν καθημερινά μέσα από τη διαδικασία της προπόνησης να βελτιωθούν. Εμένα αυτό και μόνο μου δίνει θάρρος και ελπίδα για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, επειδή έχουν τα στοιχεία για να βελτιωθούν, νομίζω ότι το μέλλον είναι μπροστά τους αρκεί να έχουν αυτή τη θέληση και τη διάθεση που δείχνουν όλο αυτόν τον χρόνο που είμαστε μαζί”.

 

Σε ερώτηση για την επιλογή του Γιώργου Σκαμπαρδώνη σε ρόλο αμυντικού χαφ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν:

“Τον Γιώργο τον Σκαμπαρδώνη τον είχα και στον Πιερικό και τον είχα στη θέση του αμυντικού μέσου. Εκεί τον χρησιμοποιούσα και ήξερα και ξέρω ότι εκεί μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Εδώ στην ομάδα ο Γιώργος χρησιμοποιήθηκε ως μπακ, είτε δεξί είτε αριστερό και κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή η θέση δεν του ταιριάζει. Νομίζω πως μία θέση στον άξονα είτε σαν 6αρι είτε σαν 8αρι είναι η ιδανική για αυτόν. Έχει όλα τα στοιχεία για να μπορέσει σε αυτή τη θέση να γίνει βασικό μέλος της ομάδας και να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του”.

 

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου