LIVE Αποτελέσματα Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Live Αποτελέσματα - ΕΠΌΜΕΝΟ /

Superleague: Σπουδαία χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ για τον τίτλο!

 

Απέναντι στην ομάδα του Ανιγκό τούτη τη φορά η ΑΕΚ δεν ήταν το ίδιο καταιγιστική και δημιουργική επιθετικά. Δεν τα κατάφερε και δεν θα ήταν εύκολο να το κάνει έχοντας έναν αντίπαλο που έπαιζε μαζική, πολυπρόσωπη άμυνα. Μη παρεξηγηθώ απόλυτα λογικά και σωστά το επέλεξε αυτό ο Ολυμπιακός και μάλιστα το έπραξε και σωστά. Βρήκε και δύο στιγμές στην κόντρα επίθεση αλλά ευτυχώς για την ΑΕΚ υπήρχε ο Αθανασιάδης που σταμάτησε και τις δύο περιπτώσεις με σωτήριες επεμβάσεις.

Την ίδια ώρα στον αντίποδα ο Δικέφαλος είχε πολύ σημαντικές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν ήταν στην καλή του μέρα, την ίδια ώρα που και ο Γκατσίνοβιτς για ένα ακόμη παιχνίδι δεν τράβηξε και δεν έδωσε πολλά στην ομάδα, όσα απαιτούνταν για να κερδίσει. Αλλά για τον Γκαρσία οι ευκαιρίες τετ α τετ που είχε μπορεί να ήταν και οι καλύτερες στη διάρκεια της σεζόν, δεν θυμάμαι να είχε άλλες τόσες, να πάρει τόσο καλές μπάλες, ειδικά αυτή του πρώτου 45λεπτου από τον Άμραμπατ αλλά και εκείνη με τον Μάνταλο στο δεύτερο μισό του αγώνα, έπρεπε να τη σπάσει στον Ζίνι...

Τα πάντα είναι και πάλι ανοιχτά, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός παίζουν τα ρέστα τους σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Δικέφαλος πάει στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει τον Άρη και ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με υποχρέωση νίκης. Καθόλου εύκολο έργο και για τους δύο, μα καθόλου... Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η επόμενη αγωνιστική αφού μετά το Χ του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τη νίκη για την 3η θέση αφού υπάρχει τελευταία αγωνιστική και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!


Πηγή: gazzetta.gr