LIVE Αποτελέσματα Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Live Αποτελέσματα - ΕΠΌΜΕΝΟ /

Superleague: Πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης», προσπέρασε μέσω… Φαλήρου και το σηκώνει σπίτι της η ΑΕΚ!


Με εμφάνιση πρωταθλήτριας, η ΑΕΚ γύρισε το ματς (1-2) με Φαν Βέερτ και Τσούμπερ κόντρα στον Άρη στο «Βικελίδης» και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης» είναι αγκαλιά με τον τίτλο!

Ημερομηνία που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία είναι η 8η Μάη του 2023, όπου η «Ένωση» πέρασε (1-2) με ανατροπή και σαν πρωταθλήτρια από την έδρα του Άρη και σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι μόνη πρώτη στην κορυφή, στο +3 από τους «πράσινους» και βρίσκεται αγκαλιά με τo 13o πρωτάθλημα και την επιστροφή της σ' αυτά ύστερα από 5 χρόνια! Κάτι που θα σφραγιστεί εάν δεν ηττηθεί από τον Βόλο την Κυριακή (14/5) στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 10η αγωνιστική των Play-Offs της Super League.


MVP: Ο Τσούμπερ ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεών της, πέτυχε και το γκολ της νίκης, ωστόσο η διάκριση θα πάει στον Φαν Βέερτ, ο οποίος όχι μόνο δεν φάνηκε κρύος από τους 3.5 μήνες που είχε να ξεκινήσει βασικός, αλλά αντίθετα ήταν εξαιρετικός εξαργυρώνοντάς το και με γκολ με τρομερή ενέργεια, ενώ είχε και δοκάρι!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα - Εμπακατά, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού - Ντουκουρέ (58' Καμάτσο), Νταρίντα, Ρουπ - Ματέο Γκαρσία, Γκρέι (85' Καμαρά), Χριστοδουλόπουλος (58' Ιτούρμπε).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Ελίασον (59' Άμραμπατ), Σιμάνσκι, Πινέδα (68' Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (83' Φερνάντες) - Φαν Βέερτ (83' Ζίνι), Τσούμπερ (67' Μάνταλος).


Πηγή: sport-fm.gr