LIVE Αποτελέσματα Superleague 2, Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Live Αποτελέσματα / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 2024 - 25 // ΤΕΤΑΡΤΗ 09/10 15:30 // ΑΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ 3-3,8-7 Πεν.(Σ Παπαδόπουλος - Λιόλιος - Τσικαδέρης / Σαββίδης 2 - Μοτσιας), ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-8 (Σεχολάρι 3,Ματζαλάκου 3,Χατζημπουργάνης,Μυρωτής), ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-5 Πεν. 1-1, ΤΕΛΙΚΟ ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ 1-0 (Ιντζόγλου) , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 1-4

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

 


Του Γιώργου Καρανικόλα 
Μεγάλη έκταση και ανάλογη θετική απήχηση είχε η πρωτοβουλία των διοργανωτών της πρόσφατης εκδήλωσης απο το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΙΕΡΙΑΣ του Δημητρη Δερμίση, που έλαβε χώρα σε καφέ της Κατερίνης όπου τιμήθηκαν οι κορυφαίοι του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Πιερίας της περιόδου 2022-23, να βρεβευτεί ο πρωταθλητής της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας  ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ στο πρόσωπο του Προέδρου του κ. Γεράσιμου Ποτουρίδη, για την άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία, από τον επί σειρά ετών παράγοντα του δευτεραθλητή Αιγινιακού Γιώργο Καρανικόλα .
Το θέμα προέβαλε στο σημερινό τεύχος της η εφημερίδα " Μετρόσπορ" στην σελίδα της Περιφέρειας, που επιμελείται ο Δημοσιογράφος Κώστας Νικολαΐδης, με τίτλο "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ" .
Ήταν μια κίνηση του απόλυτου ... fair play, που άπαντες τις αναγνωρίζουν, όπως χαρακτηριστικά γράφει σ' ένα σημείο της η εφημερίδα .
Ο εκ των πρωταγωνιστών της βράβευσης του Βατανιακου  Γιώργος Καρανικόλας σχολίασε σχετικά " Μου προτάθηκε από τον υπεύθυνο της γιορτής του ερασιτεχνικού Πιερικού Ποδόσφαίρου αν μπορώ να παραδώσω την τιμητική πλακέτα στον Πρωταθλητή Βατανιακό,  χωρίς καν να το σκεφτώ δέχτηκα μετά χαράς, γιατί η πρόταση αυτή αντανακλά θετικά και στην δική μου ομάδα, που μονομάχησε  ως το τέλος και μάλιστα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε πρώτη με 4 βαθμούς διαφορά,  αλλά στα πλέι οφ ο Βατανιακός κατάφερε να πάρει τον τίτλο στις ... λεπτομέρειες .
 Πιστεύω ότι τέτοιες  ενέργειες προάγουν το ποδόσφαιρο και γιαυτό θέλω να συγχαρώ θερμά τους ανθρώπους της ωραίας εκδήλωσης για την έμπνευση και υλοποίηση της ιδέας τους .
Προσωπικά ως Καρανικολας μίλησα λίγο πριν τα μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων με τον Πρόεδρο του Βατανιακού και του δήλωσα την συμπαράσταση μου, τόσο προσωπικά,  όσο και σαν Αιγινιακός στην υπόθεση άνοδος,  λέγοντας τον επί λέξη  πέρυσι ήταν ο Σβορώνος, φέτος εσείς, του χρόνου κάποιος άλλος . Θα πρέπει όλα τα σωματεία να είναι κοντά στην προσπάθεια  του Βατανιακού .
Το είπα και το εννοούσα αληθινά .
 Έτσι πιστεύω οτι θα πρέπει ν' αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι, χωρίς μισσαλοδοξία, φανατισμό και υστεροβουλία .
Καταλήγοντας κλείνω με τα λόγια του δημοσιογράφου - παρουσιαστή της βραδιάς Νίκου Κολίτση, που χαριτολογόντας μετά την απονομή είπε με στόμφο " Τελικά και ο Καρανικόλας το έδωσε το βραβείο και ο Ποτουρίδης το πήρε, συγχαρητήρια σ' όλους " .
Με τους καλεσμένους να επιβραβεύουν αμφότερους μ' έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα .
Στις φώτο :  
Η αναφορά της εφημερίδας  της Θεσσαλονίκης "Μετρόσπορ" για το θέμα της βράβευσης του Βατανιακού, που πήρε ... διαστάσεις πανελληνίως .